Welkom op de website van Uw PersoneelsZaken
contact

Over UWPZ

Klanten zorgen voor inkomen. Klanten willen een goed product en een goede dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs, geleverd door deskundige en vriendelijke mensen. Met deze filosofie zijn de initiatiefnemers achter UWPZ opgevoed. Initiatiefnemers met ervaring op het gebied van personeelsmanagement, financieel management en automatisering.

Ook in goed georganiseerde en winstgevende bedrijven blijken personeelszaken regelmatig voor verbetering vatbaar. Ontbrekende of verkeerd opgestelde arbeidsovereenkomsten, medewerkers die onvoldoende aandacht ervaren en onvolledige procedures bij ziekte zijn slechts een aantal voorbeelden. Voorbeelden die leiden tot een lagere betrokkenheid, een minder goede werksfeer of zelfs een arbeidsconflict. Dit soort situaties raken altijd, direct of indirect, de klant. Met negatieve gevolgen voor omzet, klantentrouw, productiviteit van medewerkers en financiële situatie van het bedrijf.

Bovenstaande was voor de initiatiefnemers van UWPZ aanleiding om te gaan werken aan een oplossing. Gedegen onderzoek onder ruim 2100 bedrijven in 2009 waarin ondernemers weinig professionaliteit op dit gebied beamen, onderstreepte het belang en de potentie.

Met een systeem dat gemak en professionaliteit koppelt aan een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, maakt UWPZ een professionele P&O functie bereikbaar voor het MKB.

Aandacht voor functioneren

90
90% MKB erkent het nut van funtioneringsgesprekken  lees meer »

Nieuws

21-12-2010 | Arag
Werknemers hebben de laatste maanden veel vaker gebruikgemaakt van... lees meer »
18-10-2010 | Randstad Nederland
Van de leidinggevenden in Nederland voert ruim veertig procent... lees meer »
17-10-2010 | Arbeidsrecht
In 2009 steeg het aantal ontbindingsverzoeken met 25%. Maar in dat... lees meer »